Μ.Ε.Ο.Θ – Πολιτιστικά εργαστήρια 2017

Με την προτροπή – ευχή για «Άλλη μια χρονιά γεμάτη πολιτισμό και παιδεία!» ο Μ.Ε.Ο. Θυμιανών ανακοίνωσε τα πολιτιστικά εργαστήρια και τις δράσεις του για το 2017-18.

Η Ερμίνα Τάμαρη με ανακοίνωση της στη σελίδα του Μ.Ε.Ο.Θ στο Facebook καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν τις αιτήσεις για τη συμμετοχή τους στο κτίριο του Μ.Ε.Ο.Θ από Δευτέρα 18/9 έως και Σάββατο 30/9 και ώρες 18:00-20:00.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2271032051, 6995243330,6944234296.

Μεταξύ άλλων ο Μ.Ε.Ο.Θ δέχεται αιτήσεις για το εργαστήριο εκμάθησης των παραδοσιακών οργάνων παγιάυλι και τουμπί που συνοδεύουν την ΜΟΣΤΡΑ, το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός των Θυμιανών και της Χίου ολόκληρης, όπως επίσης και για το νεοσύστατο τμήμα περιπατητικών εκδρομών σε μονοπάτια της Χίου με υπεύθυνο τμήματος τον Κυριάκο Φρεζούλη με την πρώτη δράση να ορίζεται για την Κυριακή 8 Οκτωβρίου με περπάτημα στο φαράγγι των Καμπιών και εκκίνηση από την Πλατεία Φατούρου των Θυμιανών.

Επίσης στο νούμερο 16 της λίστας των εργαστηρίων διαβάζουμε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα: «Πορεία στην ιστορία του χωριού μου» και «Η Θυμιανούσικη πέτρα» για τα οποία θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση.

Κατεβάστε το πρόγραμμα των εργαστηρίων σε μορφή pdf ΕΔΩ

Καλή χρονιά!

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το στα Social Media:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *