Συνάντηση εργασίας των Πολιτιστικών Συλλόγων

συναντηση εργασιας πολιτιστικών συλλόγων

Με πρωτοβουλία του Νίκου Φράσκου και του Γιώργου Μαστοράκη οργανώνεται αύριο Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 συνάντηση εργασίας των πολιτιστικών φορέων του νησιού στο Ομήρειο πνευματικό κέντρο του Δήμου.

Η συνάντηση αφορά τα πολιτιστικά σωματεία που έχουν αναθέσει την εκπροσώπησή τους στον Νίκο Φράσκο & Γιώργο Μαστοράκη για συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που απασχολούν τα πολιτιστικά σωματεία του Δήμου. Ταυτόχρονα θα τεθούν επί τάπητος και το θέμα της επικαιροποίησης ή επιλογής των εκπροσώπων των φορέων στο διοικητικό συμβούλιο του Ομηρείου.

συναντηση εργασιας πολιτιστικών συλλόγων

Ο Νίκος Φράσκος και ο Γιώργος Μαστοράκης εκπροσωπούν με συνέπεια τα πολιτιστικά σωματεία του Δήμου Χίου στο διοικητικό συμβούλιο του Ομηρείου. Ανήσυχα πνεύματα πάντα, δεν χρησιμοποιούν την ιδιότητα τους ως δεδομένο φέουδο, αλλά προσπαθούν να είναι ωφέλιμοι και παραγωγικοί σε αγαστή συνεργασία με τους φορείς και τα πρόσωπα που τους έχουν εξουσιοδοτήσει να τους εκπροσωπούν.

Κατά τακτά χρονικά διαστήματα προσπαθούν να ενημερώνουν τους φορείς για τα θέματα που τους αφορούν, να ανταλλάσσουν απόψεις και να καταγράφουν θέσεις, προβλήματα και προτάσεις που πρέπει να προωθήσουν στο συμβούλιο του Ομηρείου.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κυλικείο του Ομηρείου στις 19:00.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το στα Social Media:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *