Θα μας κάνει τη ζωή ποδήλατο – Τριανταφυλλιά Ανδρουλιδάκη

triantafilia androulidaki goat trails chios

Πάρτε το ποδήλατο και πάρτε τα βουνά. Η Τριανταφυλλιά Ανδρουλιδάκη τρέχει και δεν προλαβαίνει. Από τη χαρτούρα και τα γεωμετρικά σχήματα του αρχιτεκτονικού γραφείου στο θρούμπι και τη ρίγανη των βουνών της Χίου σε…. ρόδες.

Goat Trails

experience kampos cycling tour

Είναι κάποιες στιγμές που η ζωή που ζεις δε σε γεμίζει, νιώθεις να σε πνίγει και να σε κυνηγά. Τότε με μάτια καθαρά βλέπεις ότι τη ζωή πρέπει να τη ζεις, να την γεύεσαι σε όλο της το μεγαλείο και σε όλες τις διαστάσεις και διαλέγεις ένα καινούργιο μονοπάτι. Η Τριανταφυλλιά διάλεξε το μονοπάτι που πάει στα βουνά με το ποδήλατο. Με τον φίλο, σύντροφο και συνεργάτη Πέδρο δημιούργησαν μια εταιρεία μίσθωσης ποδηλάτων βουνού και οργάνωσης περιηγήσεων με ποδήλατα στα βουνά της Χίου. Το Goat Trails γεννήθηκε και μαζί και τα προβλήματα κάθε νεοφυούς επιχειρηματικής δραστηριότητας στη Χίο (και σε όλη την Ελλάδα αναμφίβολα, αλλά εδώ μιλάμε για την κοινωνία της Χίου….).

Η Χίος αχαρτογράφητη ποδηλατικά, πόσο περισσότερο για ποδήλατο βουνού, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της όσο και του Πέδρο να γνωρίσουν οι επισκέπτες της Χίου τις ομορφιές της πάνω στο ποδήλατο. Με διαδρομές στα Μεστά, στους Ολύμπους, στο Πυργί, στο Μουσείο Μαστίχας αλλά και στην Αποθήκα και την Αγία Δύναμη, το Goat Trails προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για τους λάτρεις του ποδηλάτου.

Η Τριανταφυλλιά

Λατρεύει τους σκύλους της, την υγιεινή ζωή και διατροφή και γεμίζει όσες (ελάχιστες αλήθεια…) στιγμές τις αφήνει η ενασχόληση της με το ποδήλατο, με δραστηριότητες. Βόλτες στη φύση, μερεμέτια και πειραματισμούς με υλικά και παλιά αντικείμενα και μουσική. Συμμετέχει ενεργά στο Brasilionico ένα σχήμα με κρουστά που γεμίζει με ήχους ασυνήθιστους τους δρόμους και τις ψυχές μας.

chios cooking lessons triantafillia androulidaki

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το στα Social Media:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *